Lær alt om bober
Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af mousserende vin? Udvide din boblevinhorisont og få et dybere kendskab til verdens vigtigste typer af bobler?
Kom med til en unik aften, når den professionelle urtesamler og kok Thomas Laursen og Winelabs egen Mads Jordansen sammensætter fem vilde småretter og fem vilde vine. Du vil lære nyt om både sankning af vilde urter, og hvordan karakterfulde vine kan matches til.
Thomas Laursen er forfatter og sanker, der lever af at forsyne top-restauranter med vilde planter som svampe, bær og tang gennem sit firma Wildfooding. Han er også foredragsholder, tv-kok og arrangør af kulinariske events, hvor han deler sin passion for naturens spisekammer. Inspireret af fortidens traditioner bruger Thomas vilde råvarer til at skabe lækre måltider, og han bevarer også naturens gaver gennem tørring, syltning, saltning og fermentering, så de kan nydes året rundt. Thomas betragtes som en pioner inden for gastronomisk udnyttelse af naturens ressourcer. Han var for år tilbage, skyld i at Noma serverede levende myrer for deres gæster.
Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra 20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han underviser ligeledes sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.
Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af mousserende vin? Udvide din boblevinhorisont og få et dybere kendskab til verdens vigtigste typer af bobler?
Her er kurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.
Her er grundkurset til dig, der vil have en dybere forståelse af vin, blive bedre til at smage og sætte ord på oplevelsen samt udvide din viden om verdens vigtigste vinområder