Læs smagehæftet her
Hent smagehæfte fra Winemarket Goes Natural (PDF)
Forårets Winemarket åbnede op for to fantastiske, klassiske vinlande med en opvisning i, hvordan vine i verdensklasse fra et koldt klima skal laves og ikke mindst smage. Riesling, Silvaner, Grüner Veltliner, Spätburgunder, Blaufränkisch, Sankt Laurent, Weiss- og Grauburgunder, hele variationen var med - en unik mulighed for at få de tyske og østrigske vine helt ind under huden på denne forårsdag i Ridehuset i Aarhus.
Enkelte af vinhandlerne havde ikke bare taget store og sjældne vine med, de havde også medbragt vinbønderne selv. Således var der besøg fra østrigske Johannes Hirsch og Stefan Wellanschitz og tyske Sylvain Diel og Markus og Tanja Wöhrle. Desuden var der stande med de statslige vinagenturer fra hhv. Tyskland og Østrig.
Smagningen var arrangeret i et samarbejde mellem Austrian Wine, Wines of Germany og Winelab.dk
Følgende vinhandlere deltog i Ridehuset:
Hent smagehæfte fra Winemarket Goes Natural (PDF)