Lær alt om bobler (november)
Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af mousserende vin? Udvide din boblevinhorisont og få et dybere kendskab til verdens vigtigste typer af bobler?
Oplev Chardonnay-druens mange udtryk og muligheder på dette temaspecifikke kursus hos Winelab Academy.
Chardonnay er vinverdenens kamæleon – en neutral drue, der har utallige ‘ansigter. Det gør den til en af verdens mest alsidige druer. Dens smag og stil afhænger af, hvor den er dyrket, hvornår den er høstet, og hvordan den håndteres i kælderen. På dette kursus udforsker vi druens mangfoldighed og smager på unikke fortolkninger fra hele verden. Fra Champagne til oversøisk.
Du får mulighed for at smage Chardonnay fra nogle af verdens mest ikoniske vinområder: Bourgogne, Champagne, Jura, Californien, Oregon samt Tyskland og Østrig. Glæd dig til at opleve, hvordan druen folder sig ud i forskellige vinområder og vinstile.
Mads Jordansen har en stor og bred vinerfaring fra +20 år i branchen. Først som vinimportør, så wine writer og nu fuldtids underviser og ejer af Winelab Academy. Han er tidligere underviser af sommelierer i Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse. Oveni er han director for Winelab Agency.
Har du lyst til at få en mere grundlæggende forståelse af mousserende vin? Udvide din boblevinhorisont og få et dybere kendskab til verdens vigtigste typer af bobler?
Her er kurset til dig, der elsker rødvin og gerne vil udvide din horisont og få viden og dybere forståelse af rødvin med udgangspunkt i 10 vine, som du skal smage på dette kursus i Winelab Academy.
Dette kursus er perfekt for dig, der ønsker et ”deep dive” ned i vin fra ét af verdens mest fascinerende vinlande, Tyskland. I en blanding af teoretisk og involverende undervisning og praktiske smagninger lærer du om Tyskland som vinland, deres vinstile, druer og 13 forskellige vinområder.