Spring til indhold
Ring 70 11 15 11
Skriv til os
+45 70 11 15 11
hello@winelab.dk
academy/vinkurser
vinkurser og -smagninger
Winemarket – Best of the Best
Winelab Academy Basic (januar)
Lær alt om vin 10 hvide druer (januar)
Lær alt om vin 10 røde druer (februar)
Tysk Riesling - stjerneårgangen 2015 - ti år efter
Lær alt om vin 10 hvide druer (marts)
Winelab Academy Basic (marts)
Lær alt om bobler (april)
Lær alt om vin 10 hvide druer (april)
Winemarket Goes Sparkling
Lær alt om vin 10 røde druer (maj)
Lær alt om Chardonnay (maj)
lej Winelab Academy
Winemarket
praktisk
ofte stillede spørgsmål
Winemarket gennem tiden
Winemarket Goes Pinot – april '23
Winemarket Goes French – oktober '22
Winemarket Goes German – april '22
Winemarket Goes Sparkling – nov. '21
Winemarket Goes Italian – nov. '19
Winemarket Goes Pinot - maj '19
Winemarket Goes Natural - nov. '18
Winemarket Goes German and Austrian - maj '18
Winemarket 7.0 - nov. '17
Winemarket Goes German - maj '17
Winemarket 5.0 - nov. '16
Winemarket 4.0 - maj '16
Winemarket Goes Iberian – november '23
Winemarket Goes Natural – april '24
kommende Winemarkets
knowledge
artikler
Bliv klogere på Kamptal
Bliv klogere på Kremstal
Bliv klog på Wachau
Bliv klog på Baden
Bliv klog på Ahr
Orangevin – den fjerde vinfarve
Mousserende vine. Guide til bobler
Vin til risalamanden
De perfekte vine til julemaden
Den ultimative guide til gløgg opskrifter
De franske vinområder på 10 minutter
Bliv klog på Muscadet
Bliv klog på Saumur
Bliv klog på Menetou-Salon
Bliv klog på Touraine
Bliv klog på Sancerre
Bliv klog på Savoies vine
Bliv klog på Juras vine
Hvad er økologisk, biodynamisk og naturvin?
Vinbarer i København
Vinbarer i Aarhus
Meet the Pinots
Vin til påskelammet
Vin til hvide asparges
Vin til grønne asparges
Vin til ramsløg
Vin til ærter
Vin til rabarber
Vin til gulerødder
Vin til sushi
Vin til jomfruhummer
Vin til rejer
Vin til tomat
Vin til pære
Vin til blomme
Vin til helleflynder
Vin til trøfler
Vin til savoykål
Historien om Riesling
Vin til rosenkål
Vin til stenbiderrogn
Prädikatswein – Riesling med 'særlig sødmeudmærkelse' og senere høst
Riesling – en drue med stedsans
Vin til purløg
Vin til persille
Vin til timian
Vin til salvie
Vin til hornfisk
Vin til hvidløg
Vin til jordbær
Dansk vin er i pæn fremgang
vinordbog
Druesorter
Behandling af vin
Dyrkning og druehøst
Oprindelse
Smag og duft
Udseende
om Winelab
om Mads Jordansen
vilkår for brug
presse
ledige jobs
Studenterjob: SoMe og Branding
Ring 70 11 15 11
Skriv til os
Bolero, Shiraz, iltning eller gardiner?
Vinens verden er fuld af komplicerede udtryk. Vi har samlet de vigtigste i vores vinordbog, så du lettere kan navigere og orientere dig.
Winelab.dk
knowledge
vinordbog
Druesorter
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rabigato
Raboso
Refosco
Regent
Ribolla Gialla
Riesling
Roditis
Rondinella
Rondo
Rossignola
Roter Veltliner
Rotgipfler
Rousanne
Rubin
Ruchè
Ruen
Rufete
Her beskrives druetyperne og deres egenskaber. Afsnittet udvikles løbende.
Rul til toppen
Søg
Ingen resultater fundet
Vis alle resultater